fbpx Skip to content

Izobraževanja in seminarji Sorensensistem™

Dobrodošli v Šoli obrazne refleksoterapije Sorensensistem™

Šola obrazne refleksoterapije Sorensensistem™  je avtorizirana šola za poučevanje originalnih terapevtskih metod avtorice Lone Sorensen. Od leta 2012 šolo vodi Nataša Kos Križmančič, ki je edina oseba z licenco za poučevanje metod Sorensensistema™ v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem in v Srbiji. 

Gotovo ni naključje, da ste se znašli na tej strani. Vas zanima refleksoterapija in bi želeli pridobiti nova strokovna znanja za delo s strankami, se želite podati na novo poklicno pot ali bi z novim znanjem  radi pomagali svojim domačim? Prišli ste na pravi naslov!

V naši šoli boste dobili prava znanja, informacije in tudi izkušnje, da boste lahko svojim strankam ponudili popolnejšo obravnavo in nove storitve. Če vas srce vabi na nove poti, pa se vam s pridobljenim znanjem odpirajo številne priložnosti.

Po opravljenih seminarjih ali izobraževanju pridobite mednarodno veljavno diplomo Inštituta Lone Sorensen. Pridobljena diploma pomeni, da ste osvojili znanje iz posameznega področja refleksoterapije in vam omogoča izvajanje terapevtskega dela. S tem pa ne pridobite licence za poučevanje metod Sorensensistema™. 

 

Sorensensistem™ metode so avtorsko zaščitene in patentirane. Vsakršno prepisovanje, reproduciranje delov ali celote posameznih seminarjev ali na tej spletni strani objavljenih besedil in slik ni dovoljeno in pomeni kršenje patentnega prava.

Metode Inštituta Lone Sorensen so na Danskem uradno vključene v zdravstveni sistem. V Sloveniji se izvajajo kot samostojne ali dopolnilne samoplačniške terapevtske metode, ki ne nadomeščajo uradne medicine.

Metode, ki jih združuje Sorensensistem™, izvirajo iz praks z znanstvenim ozadjem dr. Yamamota, (YNSA, Japonska), dr. Castilla Moralesa (Argentina), dr. Wonga (ZDA), dr. Chaua (Vietnam), Marie Perez (Argentina) in dr. J. Bossyja (Francija). 

Pridružite se nam na vznemirljivi poti pridobivanja širokega terapevtskega znanja.

Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov, Vietnama in Japonske o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. 

IZOBRAŽEVANJE V LJUBLJANI

MODUL 1 & 2:
5., 6., 7. in 8. oktober 2023 – LJUBLJANA

MODUL 3 & 4:
4., 5., 6. in 7. januar 2024 – LJUBLJANA

MODUL 5:
2. in 3. marec 2024 – LJUBLJANA

IZOBRAŽEVANJE NA HRVAŠKEM

MODUL 1 & 2:
27., 28., 29. in 30. januar 2024 – ZAGREB

MODUL 3 & 4:
4., 5., 6. in 7. april 2024 – ZAGREB

MODUL 5:
1. in 2. junij 2024 – ZAGREB

Japonski cosmo lifting

Japonski cosmo lifting obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporablja izključno naravne proizvode.

MODUL 1:

4. in 5. november 2023 – 

LJUBLJANA

Cena: 550 EUR + DDV

MODUL 1:

25. in 26. november 2023 –

LJUBLJANA

Cena: 550 EUR + DDV

MODUL 2: ON-LINE

PREDVIDENI TERMIN 14. in 15. oktober 2023 JE PRESTAVLJEN 

NOVI TERMIN BO OBJAVLJEN NAKNADNO

CENA: 550 EUR

SEMINARJI NA HRVAŠKEM

MODUL 1:

Trenutno ni razpisanega termina – ZAGREB

CENA: 550 EUR

Tibetanci so z združevanjem znanj iz različnih sistemov zdravljenja ter na osnovi tisočletnega izkustvenega znanja in intuicije ustvarili svoj princip medicinske znanosti.

MODUL 1:  Trenutno ni razpisanega termina.

CENA: 520 EUR

MODUL 2: ON-LINE

PREDVIDENI TERMIN 11. in 12. november 2023 JE PRESTAVLJEN 

NOVI TERMIN BO OBJAVLJEN NAKNADNO

CENA: 550 EUR

SEMINARJI NA HRVAŠKEM

MODUL 1: 24. in 25. februar 2024 – REKA

CENA: 520 EUR

Bipolarna refleksna terapija je manualna metoda, ki se izvaja s stimulacijo različnih con in točk obraznega mikrosistema, lasišča in stopal.

Dvodnevni seminar:

17. in 18. februar 2024 – LJUBLJANA

CENA: 570 EUR + DDV

Učinkovit in inovativen koncept za učne težave pri otrocih omogoča izjemno uspešno pomoč otrokom s težavami, kot so disleksija, hiperaktivnost, motnja pozornosti, vedenjske in učne težave.

Dvodnevni seminar:
23. in 24. marec 2024 – LJUBLJANA

CENA: 750 EUR + DDV

Metoda Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo avtorice Lone Sorensen je metoda, ki lahko pomaga ljudem pri čustvenih izzivih s spreminjanjem frekvence delovanja možganov, kar lahko pomaga povečati zavedanje, razumevanje in preoblikovati lastne potrebe, vedenje in stališča.

13. in 14. april 2024 – LJUBLJANA

CENA: 560 EUR + DDV

Z delom na strukturnem ravnovesju hrbtenice, delujoč izključno na hrbtenični liniji na stopalih, je možno sprostiti hrbtenične živce ter tako vplivati na razloge za fizična, endokrina in duševna obolenja. 

MODUL 1: trenutno ni razpisanega termina

CENA: 500 EUR

MODUL 2: trenutno ni razpisanega termina

CENA: 500 EUR

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen seminarjev.

Ob ponovni udeležbi na istem seminarju velja 50% popust.

Vplačil ne vračamo, razen v primeru odpovedi seminarja s strani predavatelja/ice ali zaradi odpovedi udeležbe zaradi višje sile (bolezen, nepredvideni dogodki). V tem primeru je povrnjen celoten znesek. V primeru plačila akontacije se ta zadrži za kritje organizacijskih stroškov, če se prijavljena oseba ne udeleži seminarja. V primeru odpovedi seminarja organizator seminarja ne vrača potnih stroškov oziroma stroškov letalskih vozovnic.