fbpx Skip to content

Izobraževanja in seminarji Sorensensistem™

Dobrodošli v Šoli obrazne refleksoterapije Sorensensistem™

Šola obrazne refleksoterapije Sorensensistem™  je avtorizirana šola za poučevanje originalnih terapevtskih metod avtorice Lone Sorensen. Od leta 2012 šolo vodi Nataša Kos Križmančič, ki je edina oseba z licenco za poučevanje metod Sorensensistema™ v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem in v Srbiji. 

Gotovo ni naključje, da ste se znašli na tej strani. Vas zanima refleksoterapija in bi želeli pridobiti nova strokovna znanja za delo s strankami, se želite podati na novo poklicno pot ali bi z novim znanjem  radi pomagali svojim domačim? Prišli ste na pravi naslov!

V naši šoli boste dobili prava znanja, informacije in tudi izkušnje, da boste lahko svojim strankam ponudili popolnejšo obravnavo in nove storitve. Če vas srce vabi na nove poti, pa se vam s pridobljenim znanjem odpirajo številne priložnosti.

Po opravljenih seminarjih ali izobraževanju pridobite mednarodno veljavno diplomo Inštituta Lone Sorensen. Pridobljena diploma pomeni, da ste osvojili znanje iz posameznega področja refleksoterapije in vam omogoča izvajanje terapevtskega dela. S tem pa ne pridobite licence za poučevanje metod Sorensensistema™. 

 

Sorensensistem™ metode so avtorsko zaščitene in patentirane. Vsakršno prepisovanje, reproduciranje delov ali celote posameznih seminarjev ali na tej spletni strani objavljenih besedil in slik ni dovoljeno in pomeni kršenje patentnega prava.

Metode Inštituta Lone Sorensen so na Danskem uradno vključene v zdravstveni sistem. V Sloveniji se izvajajo kot samostojne ali dopolnilne samoplačniške terapevtske metode, ki ne nadomeščajo uradne medicine.

Metode, ki jih združuje Sorensensistem™, izvirajo iz praks z znanstvenim ozadjem dr. Yamamota, (YNSA, Japonska), dr. Castilla Moralesa (Argentina), dr. Wonga (ZDA), dr. Chaua (Vietnam), Marie Perez (Argentina) in dr. J. Bossyja (Francija). 

Pridružite se nam na vznemirljivi poti pridobivanja širokega terapevtskega znanja.

Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov, Vietnama in Japonske o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. 

MODUL 1 & 2:
14., 15., 16. in 17. oktober 2021 – LJUBLJANA

CENA: 870 EUR

MODUL 3 & 4:
15., 16., 17. in 18. januar 2022 – LJUBLJANA

CENA: 870 EUR

MODUL 5:
12. in 13. marec 2022 – LJUBLJANA

CENA: 450 EUR

Japonski cosmo lifting obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporablja izključno naravne proizvode.

MODUL 1:

25. in 26. september 2021 – LJUBLJANA

CENA: 500 EUR

MODUL 2:  trenutno ni razpisanega termina 

CENA: 500 EUR

Tibetanci so z združevanjem znanj iz različnih sistemov zdravljenja ter na osnovi tisočletnega izkustvenega znanja in intuicije ustvarili svoj princip medicinske znanosti.

MODUL 1: 

13. in 14. november 2021  – LJUBLJANA

CENA: 450 EUR

MODUL 2:  trenutno ni razpisanega termina

CENA: 500 EUR

Bipolarna refleksna terapija je manualna metoda, ki se izvaja s stimulacijo različnih con in točk obraznega mikrosistema, lasišča in stopal.

Dvodnevni seminar:

16. in 17. april 2022 – LJUBLJANA

CENA: 520 EUR

Učinkovit in inovativen koncept za učne težave pri otrocih omogoča izjemno uspešno pomoč otrokom s težavami, kot so disleksija, hiperaktivnost, motnja pozornosti, vedenjske in učne težave.

Dvodnevni seminar:
19. in 20. februar 2022 – LJUBLJANA

CENA: 750 EUR

Z delom na strukturnem ravnovesju hrbtenice, delujoč izključno na hrbtenični liniji na stopalih, je možno sprostiti hrbtenične živce ter tako vplivati na razloge za fizična, endokrina in duševna obolenja. 

MODUL 1: trenutno ni razpisanega termina

CENA: 500 EUR

MODUL 2: trenutno ni razpisanega termina

CENA: 500 EUR

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen seminarjev.

Ob ponovni udeležbi na istem seminarju velja 50% popust.

Vplačil ne vračamo, razen v primeru odpovedi seminarja s strani predavatelja/ice ali zaradi odpovedi udeležbe zaradi višje sile (bolezen, nepredvideni dogodki). V tem primeru je povrnjen celoten znesek. V primeru plačila akontacije se ta zadrži za kritje organizacijskih stroškov, če se prijavljena oseba ne udeleži seminarja. V primeru odpovedi seminarja organizator seminarja ne vrača potnih stroškov oziroma stroškov letalskih vozovnic.

Podatki za plačilo seminarjev in delavnic:

Refleksoterapija, Nataša Kos Križmančič s.p.
Ulica bratov Martinec 14a
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 4141 783
SWIFT/BIC: HDELSI22

Namen plačila: naslov seminarja ali delavnice

Ostanite v stiku z namiE-NOVICE

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o novostih, nasvetih, ponudbah ter dogodkih.