fbpx Skip to content

Seminar: Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo

Dopolnite svoja znanja z metodo, s katero lahko pomagate otrokom, odraslim, svoji družini in sebi.

Metoda Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo avtorice Lone Sorensen je metoda, ki lahko pomaga ljudem pri čustvenih izzivih s spreminjanjem frekvence delovanja možganov, kar lahko pomaga povečati zavedanje, razumevanje in preoblikovati lastne potrebe, vedenje in stališča.

Ta metoda se lahko uporablja pri otrocih in odraslih, lahko pa se uporablja tudi kot metoda samopomoči.

Metoda Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo temelji na tibetanski medicini in na filozofiji tibetanske meditacije. Z manualno stimulacijo točk in refleksnih con pletežev vplivamo na določena območja v možganih in tako preoblikujemo navade, vedenje in miselne vzorce.

Originalna metoda refleksoterapije Sorensensistem™ vključuje 710 točk in področij na glavi in ​​lasišču, 382 točk na rokah ter številne cone in točke na stopalih.

Posebna skupina teh točk in refleksnih con je povezanih z možgani, osrednjim živčnim sistemom – vključno s sedmimi pleteži (čakrami) – in celičnim spominom ter frekvencami shranjevanja misli, občutkov, čustev, idej in prepričanj.

Metoda Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo se osredotoča na stimulacijo teh specifičnih točk in refleksnih con in lahko pomaga olajšati ali osvoboditi se stresa, bolečine in travme, kar posledično spodbuja bolj pozitiven odnos do življenja.

Vsebina seminarja
  • teorija Brodmannovih možganskih refleksnih con, povezanih s človeškim umom,
  • teorija živčnih pletežev in njihov vpliv na čustva in vedenje,
  • kako stimulirati in uravnovesiti možgane s stimulacijo nevroloških refleksnih con in točk na obrazu, da dosežemo spremembe v frekvencah in preusmerimo navade, vedenja in miselne vzorce, da pomagamo povečati zavedanje, razumevanje in usmerjati spremembe lastnih potreb, vedenja in stališča,
  • nove manualne tehnike za dostop in povezovanje možganov in živčnih pletežev z refleksnimi conami na obrazu,
  • edinstvena kombinacija točk in refleksnih con, ki so povezane z možgani, osrednjim živčnim sistemom – vključno s sedmimi pleteži (čakrami) – in celičnim spominom ter frekvencami shranjevanja misli, občutkov, čustev, idej in prepričanj,
  • kako metodo uporabljati v kombinaciji z drugimi holističnimi metodami, kot so joga, masaža telesa, bodywork, coaching, refleksoterapija in psihologija,
  • metodo lahko enostavno uporabite za otroke, odrasle, v krogu družine in kot samopomoč,
  • kako organizirati protokole refleksoterapije za osebne potrebe vaše stranke,
  • načini pomoči otrokom s to metodo.

Tibetansko medicino in filozofijo tibetanske meditacije sodobna nevroznanost uradno raziskuje šele zadnjih 10 let.

Seminar Dostop do zavesti z obrazno refleksoterapijo vodi certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije Sorensensistem v Sloveniji, Nataša Kos Križmančič.

Termini in prijave
30 .november in 1. december 2024
od 9:00 do 18:00
v Ljubljani
Cena

Cena seminarja znaša 560 evrov + 22% DDV za zgodnje prijave in plačila do 18. novembra 2024. Cena kasnejše prijave in plačila je 620 evrov + 22% DDV.

Podatki za plačilo:​

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76
5000 Nova Gorica

IBAN: SI56 6100 0001 4142 268 pri Delavski hranilnici d.d.
SWIFT/BIC: HDELSI22

Namen plačila: Dostop do zavesti z ORT

Po vplačani šolnini pošljite potrdilo o plačilu na obrazna.refleksoterapija@gmail.com.