fbpx Skip to content

Refleksoterapija za zdravje in lepoto

Je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija. Posebej uspešna je pri nevrološko ali hormonalno pogojenih težavah. Deluje tudi kot naravni lifting; omehčajo se linije obraza in izboljša se ten kože.

CENA: 70 EUR (60 minut)

Japonski cosmo lifting je ena izmed najučinkovitejših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Izboljša strukturo in ten kože, krepi mišičevje obraza ter ugodno vpliva na hormonalno ravnovesje in dobro počutje.

CENA: 70 EUR (60 minut)

Je sodobna oblika refleksoterapije avtorice Lone Sorensen, ki temelji na  tibetanskih mikro refleksnih zemljevidih in njihovi filozofiji zdravljenja. Učinkovito izboljša držo, sprosti mišične napetosti v celem telesu ter sprosti bolečine v sklepih.

CENA: 70 EUR (60 minut)

Bipolarna refleksna terapija je manualna metoda, ki se izvaja s stimulacijo različnih con in točk obraznega mikrosistema, lasišča in stopal. 

CENA: 70 EUR (60 minut)

Dien Cham je starodavna vietnamska protibolečinska metoda. V Sloveniji jo izvaja le refleksoterapevtka Nataša Kos Križmančič, ki se je metode učila od samega avtorja, svetovno priznanega vietnamskega zdravnika, dr. Chau-a.  

CENA: 60 EUR (30 minut)

Refleksoterapija stopal je metoda, pri kateri z natančno stimulacijo refleksnih con in točk na stopalih dosežemo harmonično delovanje celotnega organizma.

CENA: 70 EUR (60 minut)

MNENJA ZADOVOLJNIH STRANK

Podatki za plačilo terapije:

Refleksoterapija, Nataša Kos Križmančič s.p.
Ulica bratov Martinec 14a
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 4141 783
SWIFT/BIC: HDELSI22

Namen plačila: terapija 

Ostanite v stiku z namiE-NOVICE

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o novostih, nasvetih, ponudbah ter dogodkih.