fbpx Skip to content

4. Festival obrazne refleksoterapije

Dobrodošli, da se nam pridružite na spletni izvedbi
4. FESTIVALA OBRAZNE REFLEKSOTERAPIJE Z LONE SORENSEN IN NATAŠO KOS KRIŽMANČIČ
22. – 25. MAJ 2021

V letu 2018 smo pričeli z zgodbo, ki je postala tradicionalna. Ob 40. obletnici delovanja svetovno priznane danske refleksoterapevtke Lone Sorensen, mentorice slovenske refleksoterapevtke Nataše Kos Križmančič, edine licencirane refleksoterapevtke po Sorensenmetod™, smo se v maju odločili v Ljubljani organizirati 1. Festival obrazne refleksoterapije. Nekaj, kar se je začelo kot ideja praznovanja več deset let dolgega prizadevanja strokovnjakinje, ki je orala ledino na področju zdravljenja, boljšega počutja in bolj kakovostnega življenja, se je preoblikovalo v program, ki je na koncu zadovoljil tudi vse tiste, ki so poprej dvomili v razsežne možnosti refleksotepije.

Od 22. do 25. maja boste lahko kar preko spleta spremljali že 4. Festival obrazne refleksoterapije. Tudi letos bo osrednja gostja festivala priznana danska refleksoterapevtka Lone Sorensen, avtorica metod Sorensensistema™, vodja največje šole za refleksoterapijo na svetu ter živa zakladnica znanja.

Na letošnjem festivali bomo lahko, v okviru otvoritvenega dne festivala, prisluhnili predavanjem s povsem novimi vsebinami in praktičnimi vajami. Letošnji Festival bomo pričeli z odličnim vikend seminarjem. Navdušile vas bodo prenovljene in obogatene vsebine seminarja Japonski cosmo lifting – modul 2, ki ga vodila avtorica metode, Lone Sorensen. Učiti se od nje je vedno posebna čast in doživetje. Tretji dan festivala je Lone za nas pripravila sklop treh zanimivih predavanj. Zadnji dan festivala pa bo vodila izjemno zanimiv seminar Refleksna terapija za vagusni živec.

Vsebina vseh seminarjev in predavanj je povsem nova in prvič predstavljena v Sloveniji. Izkoristite to edinstveno priložnost in se nam pridružite na festivalu!

Vsa predavanja in seminarji so prevajani v slovenski jezik. Prav tako je celotno gradivo na voljo v slovenskem jeziku.

Festival je namenjen strokovni in laični javnosti. Namenjen je vsem, ki si želijo pridobiti nova učinkovita teoretična in praktična znanja o refleksni terapiji.

Metoda obrazne refleksoterapije je rezultat več kot 40-letnega raziskovalnega dela danske refleksoterapevtke Lone Sorensen. Pred dobrim desetletjem je močno zaznamovala tudi slovensko licencirarno refleksoterapevtko Natašo Kos Križmančič. Nataša od leta 2012 vodi edino avtorizirano Šolo obrazne refleksoterapije v Sloveniji in širši regiji.

PROGRAM 4. FESTIVALA OBRAZNE REFLEKSOTERAPIJE
Japonski cosmo lifting

V novem, prenovljenem modulu 2 se udeleženci naučijo različnih tehnik in metod, ki odlično pripomorejo k dopolnitvi metode pomlajevanja obraza iz modula 1. Spoznajo kombinacije točk na obrazu iz orientalske medicine, refleksne cone iz tradicije južnoameriških staroselcev in uporabo kristalov ter posebne kristalne žličke za doseganje optimalnih rezultatov.

Sobota, 22. maj in nedelja, 23. maj 2021
10.00 – 17.00

CENA: 500 EUR

Tri predavanja s praktičnimi vajami:

  • Uravnavanje telesne teže z refleksno terapijo 
  • Spoznajmo primarni čut: voh
  • Refleksna terapija za predmenstrualni sindrom – samopomoč.

Ponedeljek, 24. maj

17.00 – 21.00

CENA: 99 EUR

Vsebina seminarja je povsem nova in je rezultat zadnjih raziskovanj Lone Sorensen. Vagusni živec predstavlja enega glavnih delov parasimpatičnega živčnega sistema. Skrbi za optimalno delovanje več pomembnih telesnih funkcij.

Torek, 25. maj 2021
17.00 – 21.00

CENA: 250 EUR

Vsebina vseh predavanj in seminarjev je povsem NOVA in PRVIČ predstavljena v Sloveniji!

Pridružujemo si pravico do spremembe programa festivala.