V Šoli obrazne refleksoterapije pripravljamo prvo srečanje vseh terapevtov SorensensistemaTM.

Srečanje bo namenjeno izmenjavi terapij pod mentorstvom licencirane učiteljice metod SorensensistemaTM, Nataše Kos Križmančič. Nataša bo odgovarjala na vprašanja, ki se vam zastavljajo v praksi in svetovala glede terapevtskih načrtov. Izmenjali si bomo izkušnje in primere dobre prakse, ki smo jih pridobili pri delu z metodami SorensensistemaTM.

Pripravili smo vam tudi delavnico Feldenkrais metode z Nevenko Koprivšek. Predstavila nam bo Feldenkrais metodo in pripravila posebne vaje, ki nam bodo v pomoč pri našem delu. Za terapevte je namreč pomembno, da skrbimo za svojo držo pri izvajanju terapij, za pravilno gibanje in zdravo telo. Pri tem nam lahko pomaga tudi omenjena metoda.

Nevenka Koprivšek je igralka, producentka in kuratorka ter izkušena učiteljica metode Feldenkrais. Poučuje v Ljubljani, Mariboru, Parizu (kot mentorica na profesionalnem treningu Paris-City 3). Organizira različne tematske delavnice v Sloveniji, na Hrvaškem, občasno tudi v Italiji, Franciji, Belgiji in Turčiji; ter izvaja individualne ure funkcionalne integracije.

Kaj je metoda Feldenkrais?

Je somatska metoda ozaveščanja skozi gib, preprosta v svoji izvirnosti in presenetljivo učinkovita. Tekom let smo zaradi poškodb ali pretiranega naprezanja pri vsakdanjih opravilih (največkrat sede), privzeli moteče vzorce gibanja, drže, sedenja, hoje in celo počivanja.

Novi gibalni vzorci, ki jih osvojimo s holistično metodo Feldenkrais, omogočajo reorganizacijo celotnega živčnega sistema. Feldenkraisove vaje so vedno udobne, igrive in pozorne, primerne za vse, ki se radi kaj novega naučijo.

Metoda je primerna za vsakogar in predvsem uporabna v vsakdanjem življenju. Pomaga obvladovati stres in gibalne ovire, učinkovita je po poškodbah, pri razvojnih težavah otrok, priljubljena je med umetniki, športniki, starimi in mladimi in vsemi, ki so v svojih poklicih ujeti v prisilne drže, da jim pomaga najti drugačno organizacijo.

Toplo vabljeni vsi terapevti SorensensistemaTM!

natasa_s

Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka, Temprana terapevtka, vodja avtorizirane Šole obrazne refleksoterapije SorensensistemTM, licencirana učiteljica metod SorensensistemTM v Sloveniji,

Termin in prijava:

Sobota, 30. marec 2019 od 9:30 do 14:00 – Ljubljana    Prijava

Prispevek za udeležbo znaša 45 evrov za zgodnje prijave in plačila do 15. marca 2019. Cena kasnejše prijave je 60 evrov.

Plačilo uredite pred seminarjem na račun:

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76, 5000 Nova Gorica
Račun št.: SI56 6100 0001 4142 268 pri Delavski hranilnici d.d.
SWIFT/BIC: HDELSI22

Namen plačila: Srečanje terapevtov

Več informacij: sola.ort@gmail.com

 

Save