fbpx Skip to content

Srečanje terapevtov Sorensensistema™

Dragi terapevti Sorensensistema™!

Se vam pri delu z metodami Sorensensistem pojavljajo vprašanja, na katera iščete odgovore?
Ali pa želite izpiliti tehniko dotika in delovati še bolj natančno?
Bi radi slišali uspešne zgodbe svojih kolegic/ov in bili deležni njihove terapije?

V Šoli obrazne refleksoterapije pripravljamo že drugo srečanje vseh terapevtov Sorensensistema.

Srečanje bo namenjeno izmenjavi terapij, izkušenj in primerov dobre prakse pod mentorstvom licencirane učiteljice metod Sorensensistema, Nataše Kos Križmančič. Nataša bo odgovarjala na vprašanja, ki se vam zastavljajo v praksi in svetovala glede terapevtskih načrtov. Izmenjali si bomo izkušnje in primere dobre prakse, ki smo jih pridobili pri delu z metodami Sorensensistema

Letošnja gostja našega srečanja bo ruska zdravnica dr. Galina Iatso-Mihalaki. Naša obzorja bo razširila s predavanjem o parazitih, o njihovem delovanju in kako se z njimi uspešno spopademo na naraven način.

Vpliv parazitov na človeka je del študija medicine, a se zdi da smo na splošno nanje kar pozabili. Svetovna zdravstvena organizacija navaja, da imamo ljudje stik z več kot sto vrstami parazitov. Trenutno je položaj še bolj zapleten, saj se ljudje veliko preseljujejo in potujejo. Na ta način se selijo tudi različni paraziti. Nekatere parazite prinesejo komarji, spet druge dobimo z vodo, hrano. Zmotno je mišljenje, da paraziti, kot na primer različne gliste, živijo ‘na drugem planetu’. Paraziti živijo vzporedno z nami, kot neke vrste vzporedna civilizacija, ki jo moramo spoštovati.

Pogledi dr. Galine na simptomatiko, s katero se vsakodnevno srečujemo tudi terapevti Sorensensistema, so zelo zanimivi, osvežujoči in ponujajo rešitve, ki nam bodo prišle prav pri svetovanju našim strankam. Dr. Iatso-Mihalaki bo z veseljem odgovarjala na naša vprašanja.

Srečanje terapevtov Sorensensistema bo v soboto, 18. januarja 2020 od 10:00 do 15:00 v Ljubljani. Brezplačna parkirišča so zagotovljena.

Toplo vabljeni vsi terapevti Sorensensistema!

Predavata: Nataša Kos Križmančič in dr. Galina Iatso-Mihalaki

Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka, Temprana terapevtka, vodja avtorizirane Šole obrazne refleksoterapije Sorensensistem, licencirana učiteljica metod Sorensensistem v Sloveniji.

Dr. Galina Iatso-Mihalaki prihaja iz Sibirije v Rusiji. Že 30 let opravlja poklic zdravnice. Sprva se je izobraževala iz biologije in opravila specializacijo iz fiziologije in biokemije. Nato jo je pot zanesla na Medicinsko univerzo. Poklic zdravnice si je izbrala, da bi pomagala ljudem. Sama pravi, da delo v zdravstvenem sistemu vključuje nenehno usposabljanje. 

Z več kot 20 leti dela v uradni medicini je pridobila veliko znanja in izkušenj, za kar je zelo hvaležna tistim, ki jih je usoda velikodušno poslala na njeno pot: učiteljem, sodelavcem in pacientom. Pridobljene izkušnje in znanje lahko oblikuje v sistem, ki človeku, z nekaj truda in željo po zdravju, pomaga, da odpravi težave in ga nauči samostojnega upravljanja z zdravjem. 

Termin in prijava
Sobota, 18. januar 2020
od 10:00 do 15:00 – Ljubljana

Prispevek za udeležbo znaša 50 evrov za zgodnje prijave in plačila do 10. januarja 2020. Cena kasnejše prijave je 60 evrov.

Podatki za plačilo:

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76, 5000 Nova Gorica
Račun št.: SI56 6100 0001 4142 268 pri Delavski hranilnici d.d.
SWIFT/BIC: HDELSI22
Namen plačila: Srečanje terapevtov