fbpx Skip to content

Brezplačni webinar: Refleksoterapija za pomoč otrokom v stiski

Se tudi vaš otrok sooča s težavami v teh nenavadnih časih? Se sooča s tesnobo, negotovostjo, strahovi, depresijo? Ste zaznali spremembe v vedenju, težave s spanjem, koncentracijo, motivacijo? Morda so težave prerasle v samopoškodovalno vedenje?

Socialna distanca, šolanje na daljavo, negotovost, kolektivni strah, številne spremembe v vsakdanjem življenju lahko v otroku izzovejo tudi odzive, ki zanj niso konstruktivni, so pa zagotovo izraz stiske. Pomagajmo jim!

Odločila sem se, da za vas pripravim brezplačni webinar, kjer vas bom seznanila z nekaj preprostimi tehnikami za samopomoč in terapevtsko pomoč otrokom, ki so se zaradi izolacije znašli v hudih stiskah. Webinar bo potekal v četrtek, 4. februarja 2021 od 18. do 19. ure preko spleta.

Stiske naših otrok se povečujejo sorazmerno s trajanjem socialne in fizične distance od sovrstnikov in drugih njim dragim oseb. Časi so nenavadni in terjajo od nas rešitve za težave tudi pri otrocih, ki jih prej niso imeli. Ni več druženja z vrstniki v razredu, na igriščih in ni direktnih osebnih stikov, ki v veliki in pomembni meri prispevajo k osebnostnemu razvoju in razvoju socialnih veščin. Prizadete so vse starostne skupine otrok. Vsako razvojno obdobje ima določene značilnosti, zaradi česar so tudi reakcije na spremembe lahko zelo različne. 

Z refleksoterapijo imam dolgoletne izkušnje tudi na področju odpravljanja razvojnih, učnih in vedenjskih težav otrok. Leta 2015 smo v osnovni šoli v Ljubljani izvedli pilotni projekt, ki je dal res izjemne rezultate pri delu z otroki. Več o projektu lahko preberete tukaj  V lanskem letu smo projekt ponovili na dveh šolah, a smo ga žal zaradi zapiranja javnega življenja morali prekiniti ravno, ko so se začeli kazati prvi navdušujoči rezultati pri otrocih.

Predavam: Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije SorensensistemTM v Sloveniji.

Termin in prijava

Brezplačni webinar:
4. februar 2021 od 18:00 do 19:00

Rok za prijavo: 1. februar 2021

Ker si zares želim, da se sami prepričate v čudežno moč refleksoterapije, vas bom na webinarju naučila nekaj prijemov, s katerimi boste lahko pomagali svojim otrokom vi ali pa si bodo z refleksno terapijo pomagali sami. Ne dvomite, če delujejo. Raje jih takoj začnite redno uporabljati, da bodo rezultati vidni čim prej. 

Za udeležbo je obvezna predhodna prijava. Prijave zbiramo do 1. februarja 2021. Po prijavi vam bomo poslali povezavo za dostop do webinarja.