fbpx Skip to content

Brezplačni webinar: Refleksna terapija, samopomoč za otroke in odrasle v stiski

Se vi ali vaš otrok soočate s težavami v teh turbolentnih časih? S tesnobo, negotovostjo, strahovi, depresijo? Ste zaznali spremembe v vedenju, težave s spanjem, koncentracijo, motivacijo? 
 
Negotovost, kolektivni strah, številne spremembe v vsakdanjem življenju lahko  izzovejo odzive, ki niso konstruktivni, so pa zagotovo izraz stiske. 
 
Odločila sem se, da pripravim brezplačni webinar, kjer vas bom seznanila z nekaj preprostimi tehnikami za samopomoč in terapevtsko pomoč odraslim in otrokom v stiski. Webinar bo potekal 22. marca od 18. do 19. ure preko spleta.

Na brezplačnem webinarju bom govorila o premagovanju strahov, tesnobi, strahu, notranjem miru in tudi koncentraciji ter spominu.

Rezervirajte si termin.

Z refleksoterapijo imam dolgoletne izkušnje pri delu z odraslimi in tudi na področju odpravljanja razvojnih, učnih in vedenjskih težav otrok. Leta 2015 smo v osnovni šoli v Ljubljani izvedli pilotni projekt, ki je dal res izjemne rezultate pri delu z otroki. Več o projektu lahko preberete tukaj. V predlanskem letu smo projekt ponovili na dveh šolah, a smo ga žal zaradi zapiranja javnega življenja morali prekiniti ravno, ko so se začeli kazati prvi navdušujoči rezultati pri otrocih.

BREZPLAČNI WEBINAR poteka 22. marca ob 18.00 uri. Zoom povezavo na webinar prejmete po uspešno oddani prijavi, dan pred dogodkom na svoj e-naslov. Prijave zbiramo do vključno 17. marca 2022.

Brezplačni webinar vodi certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije Sorensensistem™ v Sloveniji, Nataša Kos Križmančič.

Termin in prijava

Torek, 22. marec 2022
od 18:00 do 19:00 na spletu

Rok za prijavo: 17. marec 2022.

Ker si zares želim, da se sami prepričate v čudežno moč refleksoterapije, vas bom na webinarju naučila nekaj prijemov, s katerimi boste lahko pomagali sebi in svojim otrokom. Ne dvomite, če delujejo. Raje jih takoj začnite redno uporabljati, da bodo rezultati vidni čim prej. 

Za udeležbo je obvezna predhodna prijava. Prijave zbiramo do 17. marca 2022. Po prijavi vam bomo poslali ZOOM povezavo za dostop do webinarja.