Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja svetovno priznane danske refleksoterapevtke Lone Sorensen, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov, Vietnama in Tibeta o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. Gre za terapevtsko metodo, ki s pritiskanjem na posamezne točke in cone obraza sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Obrazna refleksoterapija je prijetna, neinvazivna, deluje povsem brez uporabe kemičnih sredstev in ima izjemne učinke pri nevrološko pogojenih težavah, glavobolih, migrenah, težavah s sinusi in obraznimi mišicami, težavah pri učenju in hiperaktivnosti. Odlična pa je tudi v primerih hormonskih neravnovesij, kot so boleče menstruacije in menopavza, rehabilitacije po možganski kapi, nespečnosti, zaprtja, bolečine v hrbtenici, sklepih in mišicah, kroničnih težav… SorensensistemTM obrazna refleksoterapija je primerna tako za ženske, moške in dojenčke kakor tudi za otroke in mladostnike.
Predstavili bomo tudi možnosti izobraževanja v Sloveniji.

”Koža je organ s katerim se možgani povezujejo s svetom. Zato ni presenetjivo, da ima refleksoterapija močan učinek tako na telo, kot na misli in čustva.”
Lone Sorensen

Predava: Nataša Kos Križmančič, refleksoterapevtka in vodja Šole obrazne refleksoterapije™

Vljudno vabljeni terapevti, zdravstveno osebje, starši, vzgojitelji, učitelji in vsi, ki vas zanimajo naravne metode preventive in zdravljenja.

Dolžina predavanja: 80 minut.
VSTOP PROST.

Termin in prijava

6. oktober, 2017 ob 17.00
Maribor, Tyrševa ulica 3, 1. nadstropje restavracije Noomm