fbpx Skip to content

Delavnica: Japonski lifting – terapevtska pomlajevalna samomasaža

Zdravje in lepota, ki ju podarite sami sebi.

V sodobnem stresnem načinu življenja je pomembno, da posvetimo nekaj časa sebi. Zato vas vljudno vabimo, da se prepustite inovativni naravni metodi pomlajevanja obraza, japonskemu liftingu. Metodo mednarodno uveljavljene refleksoterapevtke Lone Sorensen lahko s pravimi prijemi izvajate sami na sebi.

Učinki

Z izvajanjem metode na sebi boste lahko dosegli globinsko stimulacijo podkožnih mišic, prekrvavitev in lifting svojega obraza, s stimulacijo akupresurnih in nevroloških točk pa boste izboljšali zdravje in čustveno ravnovesje. Japonski lifting pomladi kožo obraza, vaš obraz bo postal svež in sijoč, celotno telo se ob tem napolni z energijo. Terapija izboljša prekrvavitev, spodbuja izločanje toksinov iz telesa ter pospešuje nastanek kolagena in elastana. Z rednim izvajanjem terapije lahko zmanjšate gube, mlahavost, število starostnih peg in aken ter izboljšate teksturo kože. Metoda je učinkovita tudi v primeru obrazne paralize, saj z njenim izvajanjem lahko občutno izboljšamo stanje mišic.

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki želijo z delom na sebi vplivati na svoj videz in počutje, za obisk delavnice ne potrebujete nobenega predznanja.

3-urno delavnico Japonski lifting – terapevtska pomlajevalna samomasaža, vodi certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije Sorensensistem™ v Sloveniji, Nataša Kos Križmančič.

Termini in prijave:
22. februar 2023
od 17:00 do 20:00 v Ljubljani
Cena

Cena udeležbe na delavnici znaša 140 evrov za zgodnje prijave in plačila do najkasneje teden pred posamezno delavnico. Cena kasnejše prijave in plačila je 160 evrov.

Cena individualne delavnice znaša 200 evrov za plačila najkasneje teden dni pred dogovorjenim terminom. Za termin se dogovorite s predavateljico.

Podatki za plačilo:

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76, 5000 Nova Gorica
Račun št.: SI56 6100 0001 4142 268 pri Delavski hranilnici d.d.
SWIFT/BIC: HDELSI22

Namen plačila: Delavnica Japonski lifting

Po vplačani šolnini pošljite potrdilo o plačilu na obrazna.refleksoterapija@gmail.com.

Ostanite v stiku z namiE-NOVICE

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o novostih, nasvetih, ponudbah ter dogodkih.