Tokrat sem se odločila, da vam predstavim, kako refleksna terapija pripomore h krepitvi imunskega sistema in k boljšemu počutju ter vitalnosti. Pokazala vam bom nekaj vaj za samopomoč pri krepitvi lastne odpornosti in dobrega počutja. Vabim vas, da se prijavite na brezplačni webinar, ki bo potekal 30. novembra ob 18.00 uri.

Stiske naših otrok se povečujejo sorazmerno s trajanjem socialne in fizične distance od sovrstnikov in drugih njim dragim oseb. Časi so nenavadni in terjajo od nas rešitve za težave tudi pri otrocih, ki jih prej niso imeli. Ni več druženja z vrstniki v razredu, na igriščih in ni direktnih osebnih stikov, ki v veliki in pomembni meri prispevajo k osebnostnemu razvoju in razvoju socialnih veščin. Prizadete so vse starostne skupine otrok. Vsako razvojno obdobje ima določene značilnosti, zaradi česar so tudi reakcije na spremembe lahko zelo različne. 

Z refleksoterapijo imam dolgoletne izkušnje tudi na področju odpravljanja razvojnih, učnih in vedenjskih težav otrok. Leta 2015 smo v osnovni šoli v Ljubljani izvedli pilotni projekt, ki je dal res izjemne rezultate pri delu z otroki. Več o projektu lahko preberete tukaj  V lanskem letu smo projekt ponovili na dveh šolah, a smo ga žal zaradi zapiranja javnega življenja morali prekiniti ravno, ko so se začeli kazati prvi navdušujoči rezultati pri otrocih.

Ker si zares želim, da se sami prepričate v čudežno moč refleksoterapije, vas bom na webinarju naučila nekaj prijemov, s katerimi boste lahko pomagali svojim otrokom vi ali pa si bodo z refleksno terapijo pomagali sami. Ne dvomite, če delujejo. Raje jih takoj začnite redno uporabljati, da bodo rezultati vidni čim prej. 

Za udeležbo je obvezna predhodna prijava. Prijave zbiramo do 1. februarja 2021. Po prijavi vam bomo poslali povezavo za dostop do webinarja.