Vas zanima, kaj vas čaka na 4. Festivalu obrazne refleksoterapije, kjer se bomo družili z mednarodno priznano dansko refleksoterapevtko, avtorico metode Sorensensistem, Lone Sorensen? Gospa je živa zakladnica znanja, tokrat nas bo popeljala čez nove in aktualne strokovne in praktične vsebine, ki jih lahko s pridom uporabljamo na sebi in pri delu s svojimi strankami. Še posebej so vsebine uporabne v trenutnih izzivih sodobnega časa. 

Ste vedeli, da lahko s prijemi refleksoterapije in optimalno stimulacijo vagusnega živca izboljšamo zdravje in fizično počutje ter okrepimo imunski sistem? 

Vas zanima kako:

  • uravnavamo telesno težo z refleksno terapijo, 
  • izboljšamo primarni čut: voh po okužbi z virusom,
  • refleksna terapija pomaga pri težavah predmenstrualnega sindroma? 

Ne zamudite 4 nepozabnih dni strokovnih izobraževanj, ki prinašajo nova znanja in mednarodne certifikate vsem novih znanj željnim posameznikom, terapevtom in bodočim terapevtom, ki na svojo poslovno pot šele stopate.

Da boste seznanjeni z metodami, načinom dela in potekom izobraževanj v sklopu 4. FESTIVALA OBRAZNE REFLEKSOTERAPIJE, se mi pridružite na brezplačnem webinarju. Dobili boste več, kot ste pričakovali. 

BREZPLAČNI WEBINAR POTEKA v petek, 7. maja ob 18.00 uri (zaključek: 18.45). Zoom povezavo na webinar prejmete po prijavi.

Japonski cosmo lifting