fbpx Skip to content

BREZPLAČNA URA ODPRTIH VRAT: vse o izobraževanju iz OBRAZNE REFLEKSOTERAPIJE SORENSENSISTEM™

Pred nami je celoletno izobraževanje iz Obrazne refleksoterapije Sorensensistem. Bi se radi prepričali ali je mednarodno priznana metoda celostnega zdravljenja – Obrazna refleksoterapija, prava za vas, oziroma imate vprašanja, na katera želite odgovore? 

Vabim vas na BREZPLAČNO URO ODPRTIH VRAT, ki se bo potekala preko ZOOMa v ponedeljek, 26. septembra, od 18.00 do 19.00 ure

Na pogovorni uri vam bom predstavila celoletno izobraževanje ter vas povabila, da mi zastavite vprašanja, ki so ostala neodgovorjena.

Ne zamudite uvodnega srečanja, saj boste izvedeli marsikatero skrivnost Obrazne refleksoterapije, ki bi vas utegnila nagovoriti, da so prav izobraževanje, seminarji ter delavnice moje Šole obrazne refleksoterapije, ki deluje že 11. leto, prava izbira za vas.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.

VEČ O PROGRAMU Obrazne refleksoterapije Sorensensistem™

Celoletno izobraževanje iz Obrazne refleksoterapije Sorensensistemv sklopu edine avtorizirane Šole obrazne refleksoterapije v Sloveniji. 

Celoletni program izobraževanja sestavlja 5 vsebinsko bogatih modulov in zaključna naloga. Ob zaključku izobraževanja pridobite mednarodno veljavno diplomo in poglobljeno terapevtsko znanje. Več o izobraževanju in PRIJAVA. 

Kaj pridobite z izobraževanjem iz Obrazne refleksoterapije Sorensensistem™:

  • Naučite se učinkovitih metod in tehnik, ki prinašajo hitre učinke ter trajne spremembe pri vaših strankah. 
  • Izobraževalni program predstavlja kontinuirano celoletno izobraževanje, ki vam bo dalo znanje in samozavest za učinkovito terapevtsko delo s strankami in bližnjimi. 
  • Pridobite moje celoletno mentorstvo – sem edina licencirana učiteljica metode v Sloveniji in širši regiji. 
  • Po tem izobraževanju se za vas odpira karierna pot terapevta/ke, ki jo lahko nadgrajujete korak za korakom. 
  • Na izobraževanju vam bom zaupala terapevtske skrivnosti, ki jih boste lahko učinkovito uporabljali pri svojem delu. 

PONUJAM VAM AKCIJSKO CENO OB ZGODNJEM VPISU do 1. oktobra.

Predava Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije Sorensensistem v Sloveniji.

Termini in prijave
26. september 2022 ob 18.00 uri, spletni dogodek
Cena

Ura odprtih vrat je brezplačni dogodek.