fbpx Skip to content

Tenerifi: Retreat za VITALNOST IN POMLAJEVANJE

RETREAT ZA VITALNOST IN POMLAJEVANJE NA TENERIFIH
Z NATAŠO KOS KRIŽMANČIČ 
18. – 25. maj 2024
Že zbiramo prve prijave! 

18. – 25. maj 2024

Zakaj bi se mi pridružili na retreatu?

Odkrijte moč dotika, lepoto notranjega ravnovesja in čarobnost ustvarjalnega uma na poti k VITALNOSTI IN POMLAJEVANJU.

Ta retreat je ustvarjen za vse, ki potrebujete odmor od hitrega življenjskega sloga in se želite sprostiti, ozdraviti, si povrniti energijo in ponovno najdti telesno in duševno ravnovesje.

Komu je namenjen retreat?

Na retreat vabim vse, ki vas zanima doživljanje in učenje naravnih načinov za premagovanje telesnih ali čustvenih neravnovesij, pridobivanje in obnovitev vitalnosti ter spoznavanje zanimivih naravnih tehnik pomlajevanja.

Če čutite, da potrebujete globoko sprostitev telesa in duha, si želite popolnega harmoničnega ravnovesja v sebi, iščete preproste, a učinkovite rešitve za svoje zdravstvene izzive ali ste preprosto navdušeni nad učenjem tehnik za pomlajevanje, se mi pridružite.

Rešitev je morda le dotik stran.

Ustvarili bomo varno in prijetno okolje, kjer boste lahko odložili vso težo hitrega življenjskega sloga.

Skupaj se bomo sprostili, smejali, učili, povezovali z naravo, uživali v izletih, jedli zdravo hrano, ponovno vzpostavljali stik s svojimi telesi, si medsebojno pomagali in na poti k vitalnosti in regeneraciji sklepali trajna prijateljstva.

Meditativne skupinske seanse vam bodo pomagale premagati vzorce, ki vodijo v stres, izčrpanost in preobremenjenost. Pomagali vam bomo najti popolno ravnovesje za zdravo, vitalno, uravnoteženo, samozavestno in srečno življenje.

Navdušili se boste lahko nad močjo dotika, se naučili tehnik akupresure in refleksoterapije za samomasažo, ki bodo pomagale vašemu telesu in umu pri detoksikaciji, uravnoteženju hormonov in pomladitvi.

Podpirali vas bomo pri uporabi izkušenj in znanja, ki jih boste pridobili na tem čudovitem retreatu tudi v vsakdanjem življenju, da se boste vrnili domov polni energije, z novo perspektivo na svojo moč za ohranjanje ravnovesja in zdravja.

Poskrbeli bomo tudi, da boste uživali v naših čudovitih izletih po otoku in ga doživeli na svoj edinstven način. Program bo vključeval tudi druge aktivnosti na prostem.

Dobrodošli ste vsi, ženske, moški, prijatelji/ce in pari!

DNEVNI PROGRAM

08:00 – 09:00 Nežna vadba za telo: enostavne raztezne in dihalne vaje, ki bodo prebujale in uravnovesile vašo energijo ter vas povezovale z vašim telesom.

09:30-10:30 Zdrav zajtrk

11:00-13:00 Odkrijte moč dotika: tehnike akupresure in refleksoterapije za samomasažo: pomagajte svojemu telesu in umu pri detoksikaciji, uravnoteženju hormonov in občutju pomlajenosti.

13:00-13:30 Čas za mini prigrizke, sadje, čaj, …

14:00-17:30 Izleti ali zasebne terapevtske seanse z Natašo***, čas za kosilo

18:00 – 19:30 Meditativne skupinske seanse: medtem ko se vaše telo sprošča, dovolite vašemu umu, da ustvari popolno okolje za zdravo, vitalno, uravnoteženo, pomlajeno in srečno verzijo vas samih.

20:00 – 21:00 Večerja

21:00 Vaša izbira – počitek/povezovanje

***Zasebne terapevtske seanse z Natašo: 100 evrov na seanso (50 minut).  Posamezne terapije z Natašo vam bodo ponudile globlji vpogled v vaše notranje ravnovesje.

NAŠA NAMESTITEV

Vila s 5 spalnicami

 • Ponuja namestitev v čudovitih spalnicah.
 • Vila se nahaja v kraju Amarilla Golf na jugu otoka v zelo mirnem okolju in v bližini sprehajalnih poti / promenade ob plaži.

 • Ima vrt, BAZEN, teraso, pogled na morje in brezplačen Wi-Fi po celotni nepremičnini.
 • Vila ima predvajalnik DVD-jev, kuhinjo s hladilnikom, pečico in pomivalnim strojem, dnevno sobo s sedežno garnituro in jedilnim kotom.
 • 5 spalnic in 3 kopalnice.
 • Vključene so brisače in posteljnina.
HRANA NA RETREATU

Trajnostno, kakovostno, lokalno. Za tiste, ki skrbite za okolje, zdravje in dobrobit živali je na voljo veganska hrana. Zelenjavo in sadje kupujemo pri lokalnih trgovcih. Jedli bomo stvari, ki rastejo lokalno. Na voljo bodo okusen zajtrk, zdravi smutiji, prigrizki in okusna večerja … Imeli bomo svojega kuharja, možna je veganska prehrana oz. prilagoditev vašim potrebam.

ZAKAJ BI MORALI OBISKATI TENERIFE?
 • Dobro vreme skozi vse leto.
 • Uživanje v okusni kulinariki.
 • Raziskovanje čudovitih plaž.
 • Čarobne vasi.
 • Barraquito.
 • Izkušnja poti do najvišjega vrha Španije.
TO JE VAŠ RETREAT, ŽELIMO VAM PONUDITI UDOBJE.

Kaj je vključeno?

 • 7 nočitev v zasebni vili.
 • Vse delavnice z Natašo.
 • Načrtovani prevozi od in do letališča.
 • Zdrav zajtrk in okusne večerje.
 • Izleti po otoku. 
 • Presenečenja in darila
 • in še veliko več.

Stroški, ki NISO vključeni:

 • Leti do in iz letališča Tenerife South – bo pa ekipa za vas poiskala najugodnejši let in uredila transfer.
 • Obroki, ki niso navedeni zgoraj.
 • Prevozi do in od izbirnih aktivnosti ter sprejemov izven načrtovanega časa.
 • Zdravstveni stroški.
 • Nepričakovane nesreče, poškodbe in/ali škoda na premoženju.
 • Potniško zavarovanje.
 • Higienske potrebščine.
 • Posebne zahteve glede obrokov, ki niso bile dogovorjene vnaprej.

Kakšna je cena?

CENE SO NA OSEBO:

MOŽNOST 1: Soba z veliko zakonsko posteljo
(ena oseba) = 1.410,00 evrov

MOŽNOST 2: Soba z dvema ločenima posteljama
(deljena soba) = 1.260,00 evrov

MOŽNOST 3: Soba z veliko zakonsko posteljo
(deljena soba) = 1.330,00 evrov

MOŽNOST 4: Dnevna soba – kavč (ena oseba)
posebna cena = 1.190,00 evrov

PRIJAVO POŠLJITE NA info@world-retreats.com . Naša ekipa bo odgovorila na vsa vaša vprašanja, poiskala najugodnejši let, poskrbela za prevoze na in iz letališča ter poskrbela, da bodo vsi vaši izzivi lahkotno rešeni.

PRIJAVE že zbiramo do zapolnitve prostih mest.

PLAČILO 30% depozita do 16.1.2024.

Število mest je omejeno na 8-10 udeležencev. Doplačilo 150 eur v primeru manjše skupine – 6 udeležencev.

MAJHNA SKUPINA IN ZASEBNO VZDUŠJE. POHITITE S PRIJAVO!

Rezervirajte svoje mesto na retreatu:

18 – 25. maj 2024

VAŠA GOSTITELJICA NA RETREATU

Nataša Kos Križmančič

Sem Nataša Kos Križmančič. Študij sodobnega plesa sem zaključila na University of Arts v Amsterdamu. Vrsto let sem ustvarjala kot plesalka in koreografinja v slovenskem in mednarodnem prostoru. Ves čas pa sem iskala še več znanja o telesu. In ga našla. Svojo predanost gibu in telesu  nadgrajujem z novim strokovnim znanjem s področja refleksoterapije. Priznam, refleksoterapija me je očarala z učinki in rezultati, ki jih daje.

Obogatila je moje izkušnje s telesom in me opremila s poznavanjem dinamike notranjega ravnovesja, ki vpliva na počutje in zdravje.

Že od leta 2006 delujem kot certificirana refleksoterapevtka. Znanje nenehno dopolnjujem in nadgrajujem, tako doma kot v tujini. V letu 2014 sem opravila študij temprana refleksne  terapije pri svetovno znani refleksoterapevtki Lone Sorensen na Danskem. Pri svojem delu se tako poglobljeno posvečam ljudem s poškodbami možganov in otrokom z razvojnimi težavami. Od lanskega leta sem tudi hipnoterapevtka in strokovnjakinja za mineralne soli dr. Schusslerja.

Izvajam tudi refleksoterapije obraza in stopal po Sorensensistemu™ z odličnimi rezultati. Od leta 2012 sem vodja avtorizirane šole Sorensensistema™ in edina v Sloveniji in širši regiji z licenco za poučevanje Sorensensen™ metod.

Moje delo je moj način življenja. Sem hkrati učiteljica in učenka. Uporabniki in uporabnice mojih terapij in udeleženci moje šole so z rezultati terapij in pridobljenim znanjem izjemno zadovoljni. Program šole ter preventivne in kurativne terapije za otroke, mladostnike in odrasle izvajam v Ljubljani.

Z veseljem prispevam k telesnemu in duševnemu počutju tako svojih strank, kot učencev. Vesela bom, če bom lahko vaša gostiteljica na tem izjemno posebnem Retreatu za vitalnost in regeneracijo.