Izdelki za nego telesa in obraza Jeunesse Global so rezultat inovativne tehnologije in znanja priznanih zdravnikov in znanstvenikov. Delujejo pomlajevalno in ohranjajo mladosten videz. Informacije o cenah in naročila na obrazna.refleksoterapija@gmail.com.

Serum LUMINESCE

Serum LUMINESCEJe celično pomlajevalni serum zasnovan na najnovejši tehnologiji. Podpira naravne sposobnosti telesa, da prenavlja in pomlajuje kožo. Z uporabo ekskluzivne patentirane formule, pridobljene iz odraslih izvornih celic, vsebuje več kot 200 ključnih človeških rastnih faktorjev in celičnih komunikatorjev. LUMINSCENCE serum nežno preobrazi vašo kožo ter minimalizira pojavljanje tankih linij in gub. Serum preseneti s sijajem, čvrstostjo in gladkostjo vaše kože. Tanke linije in gube se ob redni uporabi opazno zmanjšujejo, saj napredna formula noč in dan varno vrača koži mladostnost. Dovolite si začutiti, kaj lahko serum naredi za vas in kako izjemno se boste počutili, ko bo ogledalo pokazalo vašo osveženo, pomlajeno podobo.

Krema za dnevno revitalizacijo in nego kože LUMINESCE

Krema za dnevno revitalizacijo in nego kože LUMINESCEDnevni vlažilni kompleks je močan vlažilec z SPF 30 zaščitnim faktorjem. Pomaga zmanjševati pojavljanje tankih linij in gub, saj stimulira naravne rehidrativne sposobnosti kože. Odlična krema za obraz preobrazi kožo, saj oskrbi z vlago tudi njene najgloblje plasti; vaš obraz bo zasijal od zdravja, gladkosti in svežine. LUMINESCE dnevni vlažilni kompleks uporablja kombinacijo prvovrstnih sestavin, skrbno izbranih zaradi izrednih pomlajevalnih in vlažilnih zmožnosti. Ta nemastna vlažilna krema se vpije takoj po nanosu in ob redni uporabi zagotavlja očitne izboljšave pri obeh spolih. Je popoln odgovor na potrebe vaše kože, ker dramatično izboljša njen videz, medtem ko ji na celični ravni pomaga pri rehidrataciji, prenavljanju in revitalizaciji.

Nočna krema LUMINESCE

Nočna krema LUMINESCEBogata krema deluje med spanjem, saj je proces celičnega obnavljanja takrat najbolj aktiven. Izredna kozmetična pridobitev kreme temelji na najnaprednejših obstoječih zdravstvenih raziskavah in je zasnovana tako, da vpliva na specifične presnovne procese, povezane s staranjem. LUMINESCE nočna krema vsebuje naravno pridobljene sestavine, ki pomagajo popravljati vaš DNK na celični ravni in kljubujejo prezgodnjemu staranju. Patentirana tehnologija bogate nočne kreme popravlja posledice preteklih okoljskih vplivov in krepi vašo kožo za prihodnost. Ponoči podpira naravne samoobnovitvene mehanizme kože, kar ji omogoča prenovo in revitalizacijo ter zmanjšuje znake staranja. Zagotavlja maksimalno hidratacijo, obnavlja vlago in blaži posledice časa na vaši koži.

Krema za telo LUMINESCE

Krema za telo LUMINESCEPrivoščite svoji koži najboljše in jo razvajajte z luksuzno kremo za telo LUMINESCE Essential Body Renewal. Lahkoten losjon bo vašo kožo navlažil in bogato nahranil, saj je obogaten z izvlečki sadja in stročnic, napolnjen z vitamini in antioksidanti. Po nanosu bo vaša koža mehka in sijoča. Krema kože ne masti in ji zagotavlja dolgotrajno vlaženje in pomlajevanje. Oblikovana je s posebno APT-200 ™ tehnologijo, ki koži pomaga ohranjati mladosten sijaj od glave do pete. Kožo vlaži, mehča in osvežuje. Blaži tudi kožne nepravilnosti, alergije in srbečico.

Izdelek INSTANTLY AGLESS

Izdelek INSTANTLY AGLESSInstantly Ageless je intenzivna mikrokrema, ki izredno učinkovito in hitro zmanjšuje vidne znake staranja, tudi globoke gube ter zabuhlost in vrečke pod očmi. Popoln dan se začne s popolno kožo. Skrbno razvita formula je lahkotna in vsebuje kompleks mineralov, ki izenačuje ten kože. Instantly Ageless se takoj vpije v kožo in ob tem blaži njeno zgubanost. Ustvarjena je za področja kože, ki so izgubila elastičnost, saj jim vidno povrne svežino – rezultati so vidni v nekaj minutah. Z napredno tehnologijo obnavlja kožo, ki so jo prizadeli prosti radikali in vplivi okolja.