fbpx Skip to content

Delavnice in predavanja

V sodobnem stresnem načinu življenja je pomembno, da posvetimo čas tudi sebi. Zato vas vljudno vabimo, da se prepustite inovativni naravni metodi pomlajevanja obraza, japonskemu liftingu.

10. junij 2021 od 17.00 do 20:00 v Ljubljani

CENA: 130 EUR

Odločila sem se, da za vas pripravim brezplačni webinar, kjer vas bom seznanila z nekaj preprostimi tehnikami za samopomoč in terapevtsko pomoč otrokom, ki so se zaradi izolacije znašli v hudih stiskah.

4. februar 2021 od 18.00 do 19.00 preko spleta

V sodobnem stresnem načinu življenja je pomembno, da najdemo lastno notranje ravnovesje. Za naše dolgoročno zdravje in dobro počutje je ključnega pomena, da ves čas krepimo svoj imunski sistem.

8. in 15. december 2020 od 17.00 do 20.00, SPLETNA delavnica

CENA: 150 EUR

V Šoli obrazne refleksoterapije pripravljamo srečanje vseh udeležencev seminarjev Sorensensistema™. Srečanje bo namenjeno druženju ob terapijah in odgovorih na vprašanja, ki se zastavljajo v praksi.

18. januar 2020, Ljubljana

Obrazna refleksoterapija je celostna metoda zdravljenja svetovno priznane  refleksoterapevtke Lone Sorensen, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino, spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov, Vietnama in Tibeta, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti.

Sprejemamo vabila za izvedbo predavanja v šolah, zdravstvenih domovih, knjižnicah in podjetjih.

V okviru projekta Zelene Poljane sodelujemo z Gimnazijo Poljane, kjer smo skupaj z dijaki in dijakinjami izvedli delavnico samopomoči z refleksno terapijo. Vsebina delavnice je usmerjena v samopomoč pri težavah, ki jih dijaki najpogosteje navajajo.

Sprejemamo vabila za izvedbo predavanja v šolah, zdravstvenih domovih, knjižnicah in podjetjih.

Podatki za plačilo seminarjev in delavnic:

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76
5000 Nova Gorica

IBAN: SI56 6100 0001 4142 268
SWIFT/BIC: HDELSI22

Namen plačila: naslov seminarja ali delavnice

Ostanite v stiku z namiE-NOVICE

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o novostih, nasvetih, ponudbah ter dogodkih.