Zaustavite staranje in pomladite svoj videz!

Koliko anti-age izdelkov ste že kupile in bile razočarane, ker rezultatov ni bilo? »Anti-aging« kozmetika predstavlja, kar dve tretjini trga kozmetičnih izdelkov in je eden izmed najbolj donosnih poslov! Oglasna sporočila na televiziji, jumbo plakati in slike v ženskih revijah pogosto ustvarjajo nerealna pričakovanja. Uporaba oglaševanih krem, ki jih je mogoče kupiti v prosti prodaji v trgovini ali drogeriji, namreč NE bo zadostovala za bistvene spremembe. A naj vas to ne spravi v slabo voljo, saj lahko marsikaj storimo tudi sami. Predstavljamo vam učinkovito pomlajevalno metodo in nova znanja o izdelovanju pomlajevalne kozmetike za globlje in dolgotrajne učinke.

Na celodnevni delavnici celostnega pomlajevanja bomo združili dva pomembna vidika pomlajevanja: inovativno naravno metodo pomlajevanja obraza japonski lifting™ ter individualno prilagojeno kozmetiko, ki bo v kombinaciji s terapijo vašo kožo popolnoma prerodila.

Vsebina delavnice

Japonski lifting™ – terapevtska samomasaža (vodi Nataša Kos Križmančič)

Z izvajanjem metode japonski lifting™ boste dosegle globinsko stimulacijo podkožnih mišic, prekrvavitev in lifting svojega obraza, s stimulacijo akupresurnih in nevroloških točk pa izboljšali zdravje in čustveno ravnovesje. Japonski lifting™ kožo pomladi, vaš obraz bo postal svež in sijoč. Vaše telo se bo napolnilo z energijo. Terapija izboljša prekrvavitev, spodbuja nastanek kolagena in elastana, hkrati pa pospeši izločanje toksinov iz telesa. Z rednim izvajanjem terapije boste dosegle številne pomlajevalne učinke: zmanjšane gub mlahavosti, starostnih peg in aken ter izboljšana tekstura in ten kože.

Izvedele boste tudi kako čustva vplivajo na nastanek gub in na vaše zdravje nasploh. Spregovorile bomo tudi o prehrani za krepitev vitalnosti ter ohranjanje mladostnega videza in počutja.

Individualno prilagojena anti-age kozmetika (vodi Inka Plauštajner Gerkšič)

Preden se lotimo ustvarjanja individualno prilagojenih izdelkov, bomo kar nekaj časa namenile spoznavanju procesa staranja. Izvedeli boste, kaj je notranje staranje in kako se odraža na koži ter spoznali razlike v primerjavi z zunanjim staranjem in njegovimi posledicami. Poudarek bo seveda na ugotavljanju, čemu se moramo izogibati in kaj lahko naredimo same za to, da bo naš organizem bolj zdrav, vitalen, naša koža pa posledično mladostnejša.

Naučili se boste katere sestavine so ključne za učinkovitost anti-age izdelkov ter o naravnih sestavinah, ki našo kožo regenerirajo, ji dajejo vlago, delujejo antioksidativno, jo ščitijo pred posledicami UV žarkov, spodbujajo delovanje kolagena in elastina, zmanjšujejo neenakomerno pigmentacijo in še marsikaj.

Izčrpni teoriji bo sledil ustvarjalni del – izdelovanje individualno prilagojene izdelke, v katerih se uporabi najboljše anti-age sestavine, med drugim hialuronsko kislino, koencim Q10, ekstrakt sibirskega macesna in druge. Tudi pri eteričnih oljih boste lahko izbirale med najprestižnejšimi kot so laški smilj, sandalovina in damaščanska vrtnica.

Izdelava kozmetike: pod vodstvom boste naredili anti-age tonik z vitaminom C, anti-age serum s hialuronsko kislino in anti-age kremo s koencimom Q10 in izbranimi regenerativnimi olji.

Na delavnici prejmete skripto z opisom sestavin, nasveti in (tudi dodatnimi) recepti. Vse izdelke odnesete s seboj domov. Udeleženke boste izdelke na delavnici izdelale samostojno.

izdelki

Urnik

9.30 – 10.00: Prihod udeleženk, spoznavanje ob čaju
10.00 – 11.30: teorija in prikaz japonskega liftinga™ – delo na sebi
11.30 – 11.45: odmor ob kavi in čaju
11.45 – 13.00: japonski lifting™ (ponavljanje in utrjevanje terapevtske samomasaže)
13.00 – 14.00: odmor za kosilo
14.00 – 15.00: teorija staranja kože, povzročilci prezgodnjega staranja kože, fotostaranje
15.00 – 16.00: naravne sestavine v anti-age kozmetiki, njihova funkcija in delovanje
16.00 – 16.15: odmor s kavo in čajem
16.15 – 18.00: ustvarjanje anti-age izdelkov

Lepo vabljene, da si z nami pomladite kožo!

natasa_s

Celodnevno delavnico vodita Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije™ Sorensensistem in Inka Plauštajner Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka in voditeljica delavnic za izdelavo naravne kozmetike.

Termini in prijave

18. februar 2017 od 9:30 do 18:00 – LJUBLJANA   Prijava

Lokacija: Kmetija Ježek, Ulica bratov Komelj 20, Ljubljana – Šentvid.

Cena udeležbe na delavnici znaša 190 evov za zgodnje prijave in plačila do 8. 2. 2017. Cena kasnejše prijave je 230 evrov.

Več informacij: sola.obrazna.refleksoterapija@gmail.com.

V ceno je zajeto individualno vodstvo pri izvajanju vaj, skripta z dodatnimi recepturami (naše skripte so tiskane na recikliranem papirju), izdelki, embalaža, odlično kosilo in čaj in kava.

Plačilo uredite pred delavnico na račun:

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76, 5000 Nova Gorica
Račun št.: SI56 6100 0001 4142 268 pri Delavski hranilnici d.d.
SWIFT/BIC: HDELSI22
Namen plačila: Celostna anti-age preobrazba