december-delavnica

Zaustavite staranje in pomladite svoj videz!

Koliko anti-age izdelkov ste že kupile in bile razočarane, ker rezultatov ni bilo?   »Anti-aging« kozmetika predstavlja kar dve tretjini trga kozmetičnih izdelkov in je eden izmed najbolj donosnih poslov! Oglasna sporočila na televiziji, jumbo plakati in slikev ženskih revijah pogosto ustvarjajo nerealna pričakovanja. Uporaba oglaševanih krem, ki jih je mogoče kupiti v prosti prodaji v trgovini ali drogeriji, namreč NE bo zadostovala za bistvene spremembe.  A naj vas to ne spravi v slabo voljo, saj lahko marsikaj storimo tudi sami. Predstavljamo vam učinkovito pomlajevalno metodo in nova znanja o izdelovanju pomlajevalne kozmetike za globje in dolgotrajneučinke.

Tokrat sva za vas združili moči Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in licencirana učiteljica Obrazne refleksoterapijeSorensensistemin Inka PlauštajnerGerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka in voditeljica delavnic za izdelavo naravne kozmetike. Na celodnevni delavnici celostnega pomlajevanja bova združilidva pomembna vidika pomlajevanja: inovativno naravno metodo pomlajevanja obraza Japonski lifting ter individualno prilagojeno kozmetiko, ki bo v kombinaciji s terapijo vašo kožo popolnoma prerodila.

vrtnica

Kaj bomo počele?

Japonski lifting – terapevtska samomasaža (Nataša Kos Križmančič)

Z izvajanjem metode Japonski lifting boste dosegle globinsko stimulacijo podkožnih mišic, prekrvavitev in lifting svojega obraza, s stimulacijo akupresurnih in nevroloških točk pa izboljšale zdravje in čustveno ravnovesje. Japonski lifting kožo pomladi, vaš obraz bo postal svež in sijoč, celotno telo pa se bo napolnilo z energijo. Terapija izboljša prekrvavitev, spodbuja nastanek kolagena in elastana, hkrati pa pospeši izločanje toksinov iz telesa. Z rednim izvajanjem terapije boste dosegle številne pomlajevalne učinke: zmanjšane gube, mlahavost, število starostnih peg in aken ter izboljšana tekstura in ten kože.

Izvedele boste kako čustva vplivajo na nastanek gub in na vaše zdravje nasploh. Spregovorile bomo tudi o prehrani za krepitev vitalnosti ter ohranjanje mladostnega videza in počutja.

 

Individualno prilagojena anti-age kozmetika (Inka Plauštajner Gerkšič)

Preden se lotimo ustvarjanja individualno prilagojenih izdelkov, bomo kar nekaj časa namenile spoznavanju procesa staranja. Povedale bomo kaj je notranje staranje in kako se odraža na koži ter spoznale razlike v primerjavi z zunanjim staranjem in njegovimi posledicami. Poudarek bo seveda na ugotavljanju čemu se moramo izogibati in kaj lahko naredimo same za to, da bo naš organizem bolj zdrav, vitalen, naša koža pa posledično mladostnejša.

Naučile se bomo katere sestavine so ključne za učinkovitost anti-age izdelkov in spoznale številne naravne sestavine, ki našo kožo regenerirajo, ji dajejo vlago, delujejo antioksidativno, jo ščitijo pred posledicami UV žarkov, spodbujajo delovanje kolagena in elastina, zmanjšujejo neenakomerno pigmentacijo in še marsikaj.

Izčrpni teoriji bo sledil ustvarjalni del, kjer bomo izdelale individualno prilagojene izdelke, v katerih bomo uporabile najboljše anti-age sestavine, med drugim hialuronsko kislino, koencim Q10, ekstrakt sibirskega macesna in številne druge. Tudi pri eteričnih oljih boste lahko izbirale med najprestižnejšimi kot so laški smilj, sandalovina in damaščanska vrtnica.

Izdelale bomo: Anti-age tonik z vitaminom C, anti-age serum s hialuronsko kislino in anti-age kremo s koencimom Q10 in izbranimi regenerativnimi olji.

Na delavnici prejmete skripto z opisom sestavin, nasveti in (tudi dodatnimi) recepti. Vse izdelke odnesete s seboj domov. Udeleženke boste izdelke na delavnici izdelale samostojno.

izdelki

TERMINSKI PROGRAM

9.30 – 10.00: Prihod udeleženk, spoznavanje ob čaju

10.00 – 11.30: teorija in prikaz Japonskega liftinga – delo na sebi

11.30 – 11.45: odmor ob kavi in čaju

11.45 – 13.00: Japonski lifting(ponavljanje in utrjevanje terapevtske samomasaže)

13.00 – 14.00: odmor za kosilo

14.00 – 15.00: teorija staranja kože, povzročilci prezgodnjega staranja kože, fotostaranje

15.00 – 16.00: naravne sestavine v anti-age kozmetiki, njihova funkcija in delovanje

16.00 – 16.15: odmor s kavo in čajem

16.15 – 18.00: ustvarjanje anti-age izdelkov

 

———————————————————————————————

Termin in trajanje: 18.2.2017 od 9.30 do 18.00 z odmori

Lokacija: Kmetija Ježek, Ulica bratov Komelj 20, Ljubljana – Šentvid

Prispevek: 190 € (za zgodnje prijave do 8.2.), nato 230 €

V ceno je zajeto individualno vodstvo pri izvajanju vaj, skripta z dodatnimi recepturami (naše skripte so tiskane na recikliranem papirju), izdelki, embalaža, odlično kosilo in crkljanjes čajem in kavo.

Podatke za plačilo delavnice vam pošljemo po prijavi, naknadno.

Število mest na delavnici je omejeno, zato zbiramo predhodne prijave prekomaila: info@naravni-koticek.si in obrazna.refleksoterapija@gmail.comali telefona: 041 910 901 in 041 764 964.

Lepo vabljene, da z našo pomočjo prerodite svojo kožo! 🙂

Prijavite se lahko tudi s klikom na spodnji gumb.

Prijava