Vrhunski naravni prehranski dodatki Jeunesse

Prehranski dodatki Jeunesse podpirajo vaše telo, pomagajo pri njegovi regeneraciji in vas pomlajujejo. So rezultat inovativne pomlajevalne znanosti in številnih raziskav. Informacije o cenah in naročila na obrazna.refleksoterapija@gmail.com.

Gel RESERVE

Je unikatna rastlinska mešanica esencialnih antioksidantov, antocianinov in esencialnih maščobnih kislin, ki ohranjajo mladostno počutje. Gel RESERVE je rezultat inovativne pomlajevalne znanosti in številnih zdravstvenih raziskav. Slasten in hranljiv gel ohranja vašo vitalnost in zdravje. Zdravstveni in prehrambni strokovnjaki se strinjajo, da mnoge zdravstvene težave povzroča preveč prostih radikalov v organizmu. Najboljša preventiva je povečanje telesne imunosti z uživanjem pravilne prehrane in dodatnim vnosom antioksidantov. Gel RESERVE je odlična obramba pred škodljivimi vplivi, saj varuje celično membrano in krepi celice, s čimer jim podaljšuje življenjsko dobo. Organizem preskrbi z visoko količino resveratrola, naravnega antioksidanta iz olupkov rdečega grozdja; ker je v obliki gela, se absorbira v telo do dvestokrat hitreje kot kapsulirani antioksidanti. Dodatek dviguje raven vaše dnevne energije, saj ima hkrati pomembno prehransko vlogo in izredne pomlajevalne sposobnosti.

Dodatki AM & PM ESSENTIALS

Dodatka vsebujeta vitamine in minerale, ki delujejo ciljno usmerjeno na telomere; obnavljanje telomerov namreč upočasnjuje proces staranja celic. Če se celice nahranijo z vitamini in minerali, se lahko delijo v zdravem stanju in prispevajo k ohranjanju življenjske dobe telomerov. Če se proces obrabe telomerov upočasni, se s tem upočasni tudi proces staranja celic. Omenjena prehranska dodatka oskrbita celice z vitamini in minerali, ki so potrebni za optimalno delovanje celične osnove, zasnovana pa sta bila posebej za telomere. Zvišanje življenjske dobe telomerov pomaga pri upočasnitvi procesa staranja.
Poleg tega AM Essentials vsebuje dodatne sestavine z bogato energetsko vrednostjo, pomaga pri uravnavanju hormonskega stanja, poveča umsko ostrino, izboljšuje življenjske funkcije in vsakodnevno aktivnost.
PM Essentials vsebujejo hranljive snovi, ki so potrebne za miren spanec in dober počitek, telesu pa nudijo najpomembnejše vitamine in minerale, ki so potrebni za obnovo celic, saj je ta proces v času nočnega počitka najbolj učinkovita.

Dodatki FINITI proti celičnemu staranju

FINITI vsebuje unikatno patentirano mešanico naravnih sestavin, ki dokazano in varno podaljšuje kratke telomere in ohranja zdravje izvornih celic. Ključnega pomena je edina do zdaj znana snov s to sposobnostjo v vsej zgodovini človeštva; hranilo, ki naravno poveča encim telomerazo, potreben za podaljšanje telomerov, se imenuje TA-65. Tisoče študij je pokazalo povezavo med kratkimi telomeri in naravnim procesom celičnega staranja. Seveda ne poznamo ničesar, kar bi staranje ustavilo, možno pa ga je upočasniti – zdrave celice pomenijo zdrave notranje sisteme, kar pomeni zdravo, močnejše in bolj mladostno telo.
Značilnosti FINITI dodatka: usmerja se na pomembne vidike celičnega staranja, povezanega s krajšanjam telomerov, temelji na raziskavi, ki je pridobila NOBELOVO NAGRADO in je vodila k odkritju, kako so kromosomi zaščiteni s telomeri in encimom telomeraza, medicinsko dokazano varno podaljšuje skrajšane telomere pri ljudeh, ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov.

Prašek VIDACELL

VIDACELL je unikaten prašek, ki upočasnjuje staranje z dodajanjem esencialnih hranil, potrebnih za zaščito, popravilo in prenovo telesa na celični ravni. Gre za popolnoma naravno prehransko dopolnilo, pridobljeno iz posebnih vrst riža, gojenega v dolini Siam na Tajskem. VIDACELL spodbuja proizvodnjo energije v celicah, saj pomlajuje mitohondrije in optimira njihovo delovanje, poleg tega pa vsebuje glikoproteine in glikopeptide, ki so osnova medcelične komunikacije. Ob tem razstruplja jetra in spodbuja njihovo proizvodnjo glutationa, ki ga ustvarjajo za zaščito celic organizma. Polisaharidi, polipeptidi in kofaktorji v njem nudijo izvrstno podporo za dosego optimalnega zdravja, zaradi česar predstavlja Vidacell popoln nizkokaloričen prehranski dodatek za vso družino.

ZEN BODI za uravnavanje telesne teže

ZEN Bodi je ciljno usmerjen, celovit pristop k uravnovešanju telesne teže, ki odpira vrata do zdravja. Človeško telo je kompleksno in notranji procesi morajo delovati usklajeno, da ostajamo zdravi in polni energije. To pomeni, da potrebujemo večfunkcijski pristop, kadar želimo dolgotrajne učinke. ZEN Bodi je ciljno usmerjen, celovit pristop k uravnavanju telesne teže, ki optimalno učinkuje ob zdravi prehrani in zadostni redni vadbi. Med drugim pomaga ohranjati zdrave vrednosti sladkorja v krvi in holesterola. Kolekcija ZEN Bodi je sestavljena iz treh ciljno usmerjenih izdelkov za tri korake: uravnovesi željo po hrani, začnete izgubljati maščobe, pridobivate mišice in energijo. Uživanje dodatkov poteka po skrbno načrtovanem procesu in navodilih.

Kontakt

Refleksoterapija, Nataša Kos Križmančič s.p.
p.e. Mirje 6, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 764 964
E-pošta: obrazna.refleksoterapija@gmail.com
Facebook Google+ Twitter Youtube Instagram

Novice