Spletna šola

Poleg številnih seminarjev SorensensistemTM metod, vam nudimo tudi možnost izobraževanja preko spleta. Na voljo so spletni seminarji, ki potekajo v angleškem jeziku. S klikom na oglasno pasico boste prejeli več informacij o posameznem seminarju in navodila za prijavo.

 

Učinkovit in inovativen koncept, kjer se boste naučili, kako pomagati otrokom s posebnimi potrebami. Veliko otrok se sooča s težavami pri učenju, vedenjskimi in čustvenimi težavami. Pogostejši je tudi avtizem, ADHD, hiperaktivnost, disleksija in druge težave, s katerimi otroci in starši živijo vsak dan. Če želite pomagati svojemu ali drugim otrokom, je spletno izobraževanje primerno za vas.

 

S spletnim seminarjem za pomoč sladkornim bolnikom se boste naučili, kako uspešno zdraviti simptome sladkorne bolezni. Številni sladkorni bolniki se po diagnozi sprašujejo, kako ohraniti kakovost življenja. Zdravniki namreč ne morejo biti ob bolniku 24 ur na dan, zato se morajo bolniki sami naučiti, kako živeti s to boleznijo. S spletnim seminarjem boste spoznali terapijo, ki vam bo pri tem učinkovito pomagala.

 

Kako pomagati svojemu otroku pri jecljanju? Učinkovita in inovativna metoda refleksne terapije bo staršem v pomoč pri tej govorni napaki, ki pogosteje prizadane fante kot dekleta v času, ko začenjajo s šolanjem.

Spletni seminar vam bo pri tem v pomoč.

 

Spletni seminar je namenjen predvsem delu s starostniki, ki se soočajo s številnimi zdravstvenimi težavami. Usmerjen je na delo z možgani, terapija pomaga pri Parkinsonovi bolezni, demenci in podobnih obolenjih.

 

Želite izboljšati in poglobiti svoje sposobnosti in znanje refleksoterapije? Nadgradnja znanja je bistvena za vse terapevte. Zato priporočamo seminar obrazna refleksoterapija™, modul 5 mednarodno uveljavljenje mentorice s področja refleksne terapije, Lone Sorensen.

 

Imeti mlajši videz in več energije ter čvrstejšo kožo z manj gubicami. Kako to doseči? Odgovore zajema spletni seminar. Znanje, ki ga boste dobili, vam bo pomagalo do boljšega počutja in mladostnega videza. Terapije boste lahko izvajali sami doma in dosegali odlične rezultate.

 

TCM Refleksna masaža stopal je tradicionalna metoda, ki izvira iz Šrilanke. Uporaba te metode pomaga pri različnih težavah odraslih, dojenčkov in starejših. Izvedeli boste, kako pomagati lajšati bolečine in druge zdravstvene težave. Refleksna masaža stopal deluje zelo sproščujoče in hitro učinkuje. V spletnem seminarju se boste naučili tudi, kako izdelati načrt zdravljenja.

 

Očesna refleksna terapija™ je metoda Lone Sorensen, ki je zelo učinkovita pri številnih težavah povezanih z očmi. Pomaga izboljšati tudi splošno počutje in zdravje. Temelji na dotikih določenih živčnih in akupresurnih točk okoli oči.

 

Morda hrepenite po spremembi poklica, si želite pomagati ljudem in postati terapevt? Ali zgolj pridobiti novo znanje za samopomoč, s katerim boste lahko pomagali sebi, in svoji družini pri številnih zdravstvenih težavah. Spletni seminar je pot k temu. Postanete lahko strokovnjak iz obrazne refleksoterapije™ s kvalifikacijo Združenja refleksoterapevtov.

 

Hormonalna refleksna terapija je izjemno uspešna metoda pri neplodnosti obeh spolov, saj z njo uravnavamo kemične snovi v telesu. Metoda je priporočljiva tudi pri zdravi nosečnosti, saj preprečuje težave, kot so zadrževanje urina, pridobivanje telesne teže, krčne žile, hemoroidi in vetrovi. Terapija pripravi nosečnico in njeno telo na porod, izjemno blagodejno deluje tudi na plod.

 

Kako pomagati svojemu ljubljenčku z neinvazivnim zdravljenjem? Ali pa si morda želite delati z živalmi na drugačen način? Gre za nov pristop k živalim, ki daje odlične rezultate. Seminar nudi znanje, kako opravljati terapijo na obrazu in stopalih malih živali. Naučite se in preizkusite!

 

Kontakt

Refleksoterapija, Nataša Kos Križmančič s.p.
p.e. Mirje 6, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 764 964
E-pošta: obrazna.refleksoterapija@gmail.com
Facebook Google+ Twitter Youtube Instagram

Novice