Barvna lučka Tweaklite

Barvna lučka tweaklight

Instrument za barvno terapijo je enostaven za uporabo, z njim lahko doma ali na poti izboljšate svoje počutje in lajšate številne zdravstvene težave. Barvna lučka združuje sodobna tehnologijo in znanje o terapevtskem vplivu barv na počutje ljudi. Barvna terapija – vpliv barv na telo, ima tako pozitivne učinke kot preventiva, na zdravljenje in rehabilitacijo. Olajša čustvene, mentalne in fizične težave. Uporaba je varna pri otrocih, odraslih in živalih.
blood test

Barva je namreč svetloba različnih valovnih dolžin in frekvenc. Svetloba pa energija, ki lahko vidimo in je sestavljena iz fotonov. Pri tem je najpomembnejši podatek, da človeško telo spremeni svetlobo v elektrokemično energijo, ki aktivira celo verigo biokemičnih reakcij v celicah, stimulira metabolizem in proces regeneracije in okrepi imunski sistem.

Barvno lučko lahko uporabljajo:

  • terapevti, ki izvajajo barvno terapijo kot dodatek ali samostojno
  • posamezniki za samopomoč pri različnih zdravstvenih težavah
  • starši za otroke kot samopomoč pri različnih težavah
  • starejši kot pomoč ali samopomoč

Lučka za barvno terapijo je zelo lahka, prenosljiva in praktična.

Tehnični opis: teža 150 g, 3 Watna led Edsion svetilka 120 – 140 (led žarnica zdrži 20 000 ur – 70 d0 100 terapij), dolžina 120 mm, presek 35 mm, 3AAA baterija, deluje na vklop – izklop. Baterija je priložena.

Avtor lučke tweaklite za barvno terapijo je belgijski inovator Paul Brobbel. Sodeloval je z Lone Sorensen, svetovno priznano refleksoterapevtko in avtorico metode obrazna refleksoterapija.

Cena: 500 evrov (v ceno je vštet tudi spletni seminar s podrobnim razlagami in primeri uporabe barvne svetlobe v terapevtske namene).

Naročila: obrazna.refleksoterapija@gmail.com / 041 764 964

Izkušnje uporabnikov

»Moj mož se je več tednov zbujal sredi noči, zaradi krčev v nogi. Pomagala sem mu z roza barvno svetlobo. Po dveh terapijah so krči izginili! Barvno terapijo z lučko Tweak sem predlagala sosedom za njihovega mucka, ki je ostal brez glasu. Po dveh tednih uporabe modre barve, dvakrat na dan, je mucek dobil nazaj svoj glas.«
Lene

»Stranka je imela na desnem licu skoraj en mesec odprto rano. Rana je bila zelo občutljiva in zatečena. Najprej sem ji naredila tri minutno zdravljenje z rumeno barvno svetlobo, potem še z modro. Že po pol ure sem opazila spremembo v barvi kože na mestu, kjer je bila rana. Bilo je videti, kot da se je rana začela zapirati. Naslednji dan me je stranka poklicala in mi povedala, da se je zgodil čudež, brez težav je lahko ležala in spala na desnem licu.«
Birgit

»Barvno terapijo z lučko sem uporabil za žensko, ki je dve leti trpela, zaradi obsežnejšega izpadanja las. Po štirih terapijah so ji zopet začeli normalno rasti lasje.«
Rumiko

Kontakt

Refleksoterapija, Nataša Kos Križmančič s.p.
p.e. Mirje 6, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 764 964
E-pošta: obrazna.refleksoterapija@gmail.com
Facebook Google+ Twitter Youtube Instagram

Novice